Siirry sisältöön

SUP-lauta

Alkaen 10,00 € / h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Merry Campinginfo@merrycamping.fi0400 719 589Y-tunnus:2676049-7Kauppiaan ehdot

Nyt voit vuokrata SUP-laudan Merrycampingiltä ja suppailla lähes aina suojaisalla Krookanlahdella! 

Saatavilla yhteensä kaksi lautaa. SUP-laudan vuokraan sisältyy lauta, kelluntaliivi, mela ja karkuremmi.

Laudat ovat korkealaatuisia, kevyitä, ilmatäytteisiä, ja ne sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle. SUP-laudat ovat valmiiksi täytettyjä.

Suppailu tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla.

Nyt rohkeasti kokeilemaan!

 

Black Island MAVI sup-lauta on monipuolinen koko perheen yleislauta. Leveän keulan ansiosta lauta on erittäin vakaa ja pyöreät muodot tekevät laudasta helposti ohjattavan. Erittäin jykevä, kevyt ja kestävä. Max 140kg painavalle melojalle. Lauta on varustettu kantokahvalla, irroitettavalla evällä ja kumiköysillä. Laudan lisäksi vuokraukseen sisältyy karkuremmi, säädettävä hiilikuitumela ja kelluntaliivit.

ILMATÄYTTEISET LAUDAT OVAT VALMIIKSI PUMPATTUNA.

Mitä SUP-laudan vuokraaminen maksaa?

1 t = 10 €

Lisätunnit 5 € / t

Max. vuokra-aika 4 t kerrallaan.

Hinnat sis. alv 24%. 

Mistä voin noutaa SUP-laudan?

Vuokravälieet saat käyttöösi vastaanotosta.

 

Vuokrauksen ehdot

Vuokrausehdot:
Vuokrattavat välineet tulee palauttaa vuokralleantajalle siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita epäkohdista välittömästi ennen kuin aloitat suppailun, jotta tiedämme, kenen vastuulla mahdolliset viat ovat.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä koko vuokra-ajan ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutetut vahingot toteutuneiden korjauskulujen mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-aikana, sitoutuu vuokralleottaja korvaamaan vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden uusostohinnan.

Vuokralleottaja on vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista sekä huolehtii, että hänellä on voimassa oleva vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen ja varovainen sekä ottamaan olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa uimataidottomille tai lapsille ilman uimataitoisen aikuisen välitöntä ja jatkuvaa valvontaa! Suosittelemme melontaliivien (kuuluvat vuokrahintaan) käyttöä kaikille.

Vastuuvapautus

Vuokraamalla vuokravälineen vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa Merry Campingin kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.

TURVALLISUUSOHJEET

Tärkeimmät

  1. Käytä SUP-lautaillessasi/meloessasi aina kelluntaliivejä päälle puettuina.
  2. Vältä SUP-lautailua/melomista yksin.
  3. SUP-lautaile /melo rantojen lähettyvillä ja lähde ensin vastatuuleen.
  4. Vältä ja väistä muuta vesiliikennettä.
  5. Ota huomioon omat taitosi ja voimasi sekä sään vaihtelut.
  6. Ilmoita jollekulle läheiselle, missä SUP-lautailet/melot ja mihin aikaan tulet takaisin rantaan tai mitä reittiä aiot edetä. Jonkun on tiedettävä, mistä sinut tavoittaa ja mistä sinua etsitään, jos et ole ilmoittautunut määräaikaan mennessä.
  7. SUP-lautailemaan/melomaan ei pidä lähteä alkoholin vaikutuksen alaisena.
  8. Lisätietoa turvallisuudesta http://www.melontajasoutuliitto.fi/turvallisuus/