Siirry sisältöön

Lumikengät ja sauvat

Lumikengät ja sauvat
Alkaen 15,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Merikarvian Matkailu ryinfo@merikarvianmatkailu.fi044 7245 365Y-tunnus:1469103-3Kauppiaan ehdot

TSL 217 Camo lumikengät ja Semnoz-sauvat (numeroitu hyllyssä 1-10)

Lumikenkäily on talven paras aktiviteetti! Vuokraa lumikengät ja lähde ulos kokemaan kauniit talviset maisemat sekä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta! 

TSL 217 Camo lumikengät ovat laadukkaat ja helppokäyttöiset yleislumikengät 40-100 kiloiselle käyttäjälle. Pystyt kiinnittämään lumikengät kaikkiin koon 35-47 kenkiin helppokäyttöisten pumppusiteiden avulla. Kantapään pystyy joko vapauttamaan tai lukitsemaan, joten eteneminen on maastosta riippumatta aina sujuvaa.

Komposiittilumikengät sopivat kaikenlaiseen lumeen ja monipuoliseen maastoon. Ylämäkeen kuljettaessa voit kääntää nousuraudan kantapään alle, jolloin nousu on miellyttävämpää ja vähemmän rasittavaa. Lisäksi pohjaraudat sekä -piikit antavat pitoa myös jäisissä olosuhteissa. Laadukkaiden Semnoz-sauvojen avulla rytmität kävelyäsi ja saat lisätukea vaikeammissa maastoissa. 

 • Kantavuus: 40-100 kg
 • Kengän koko: 35-47
 • Helppokäyttöiset siteet sopivat kaikkiin kenkiin
 • Kantapää on lukittavissa
 • Pitävät lumiraudat ja -piikit

Jos tarvitset isompaa kantavuutta tai sinulla on suurempi kenkä, katso myös isommat XL-lumikengät!

Katso Suomen Ladun video Opi lumikenkäilemään

https://www.youtube.com/watch?v=iVD2DQSOWb8

Minne mennä retkelle?

Lumikengillä voi retkeillä myös kesäkaudella esimerkiksi suoalueilla.

Talvisin Merikarvialla on useita paikkoja, joissa voit ulkoilla lumikenkien avulla. Ota lumikenkäretken kohteeksi vaikka Fartmyyryn luontopolku ja nauti evääsi retken tiimellyksessä Piinukosken laavupaikalla. 

Lumikenkien varaus ja nouto

1. Varaa ja maksa lumikengät tämän sivun kautta viimeistään päivää ennen haluamaasi ajankohtaa.

2. Nouda lumikengät varauksesi alkamisaikaan Krookka Rent & GoOut -itsepalveluvuokraamosta 

3. Palauta lumikengät puhdistettuina kantokasseissaan itsepalveluvuokraamoon vuokra-ajan päättymiseen mennessä. 

Mitä vuokraus maksaa?

Lumikenkäparin vuokraus 3h ajaksi maksaa 10 € (sis. alv 24%). Voit vuokrata myös useammaksi tunniksi, aina 3h kerrallaan.

Kuka lumikenkiä vuokraa?

Lumikenkiä vuokraa Merikarvian matkailu ry. Yhdistys koostuu paikallisista matkailutoimijoista. Katso lisätietoa nettisivuiltamme osoitteesta www.merikarvianmatkailu.fi

Mistä voin noutaa lumikengät?
Vuokravälineet sijaitsevat itsepalveluvarastossa osoitteessa Varvintie 5, 29900 Merikarvia. Lumikengät palautetaan puhdistettuina vuokra-ajan päättymiseen mennessä itsepalveluvarastoon.

Kuinka itsepalveluvuokraus toimii?

 1. Vuokraa ja maksa vuokrattava väline tällä sivulta ennen varauksen alkua.
 2. Saat sähköpostilla tuntia ennen varausta koodin, joka toimii vuokrausajan itsepalveluvaraston ovessa olevaan älyavainlaatikkoon. Avainlaatikossa on avain, joka käy varaston oveen. Huomaa, että koodi on voimassa täsmälleen varauksesi ajan eli esim. klo 10-12, ei ennen sitä, eikä sen jälkeen.
 3. Kun olet avannut varaston oven, laita avain takaisin älyavainlaatikkoon ja varmista, että avainlaatikon luukku menee kiinni ja lukkoon.
 4. Varastosta löydät vasemmalta seinältä lumikengät. Lumikenkien vuokraan kuuluvat Semnoz-sauvat voit ottaa lainaan vasemmanpuoleiselta seinältä naulakosta. 
 5. Kun poistut varastosta, varmista että varaston ovi menee lukkoon. Älä päästä muita varastoon.
 6. Tarkista vuokravälineen kunto ennen kuin lähdet varastolta. Jos tuote ei ole kunnossa, soita meille välittömästi, autamme parhaamme mukaan. 
 7. Palauta vuokraamasi välineet vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Avainkaapin koodi toimii vain varauksesi ajan. Jos myöhästyt eikä koodi enää toimi, soita meille numeroon 044 7245 365. Myöhästymisestä peritään 20 € maksu per alkava 30 minuuttia. Huomioithan, että seuraavan varaajan vuokraus voi alkaa heti vuokrauksenne perään. Jos haluatkin pidentää varaustasi, soita meille ja tarkistamme, onko vuokrauksen jatkaminen mahdollista tai tarkasta verkkokaupasta, voitko tehdä uuden varauksen oman varauksesi jatkoksi.

Vuokrausehdot

Asiakkaan tulee palauttaa vuokratut välineet vuokra-ajan päättyessä siinä kunnossa kuin ne olivat välineet noudettaessa. Muista tarkastaa välineiden kunto ja toiminta ennen vuokrausta, ja ilmoita mahdollisista vioista heti vuokra-ajan alkaessa. 

Asiakas on vastuussa vuokravälineistä koko vuokra-ajan ja on velvollinen korvaamaan välineille aiheutetut vahingot korjauskulujen mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-ajan aikana, asiakas korvaa vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden ostohinnan. 

Asiakkaan tulee huolehtia, että hänellä on voimassa oleva vakuutus sekä itselleen että muille mahdollisesti aiheutuneiden vahinkojen varalle. Asiakas sitoutuu myös noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen sekä ottamaan vallitsevat olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. 

Vastuuvapautus

Vuokraamalla lumikengät asiakas hyväksyy vuokrausehdot ja vapauttaa Merikarvian Matkailu ry:n kaikesta vastuusta mahdollisessa onnettomuus- tai tapaturmatilanteessa.