Siirry sisältöön

Krookka Rent & GoOut -itsepalveluvuokraamo ja noutopiste

Krookka Rent & GoOut -itsepalveluvuokraamo ja noutopiste

Krookka Rent & Go Out on noutopiste vuokravälineille ja lähiruoalle. Osta tuotteesi vaikka mökkilaiturilla 24/7 ja nouda helposti yksilöllisellä koodilla noutopisteestämme. 

Krookka Rent & GoOut sijaitsee osoitteessa Varvintie 5, Krookan vierassatamassa. Samassa rakennuksessa toimii konttikahvila Krookan Plassi.

Tässä video älylukon käytöstä.

Näin käytät Krookka Rent & Go Out -itsepalveluvuokraus- ja noutopistettä:

1. Vuokraa haluamasi välineet tai osta lähiruoka osoitteen kauppa.merikarvia.fi kautta. Valitse vuokra-aika ja lähiruoalle noutopäivä. 

2. Saat tuntia ennen noutoaikaasi sähköpostitse henkilökohtaisen koodin, jolla pääset noutamaan ostamasi tai vuokraamasi tuotteet. Koodi toimii täsmälleen varauksesi ajan, eli esim. klo 10-12, ei ennen sitä, eikä sen jälkeen. Koodi toimii älyavainlaatikkoon, jossa on avain noutopisteen ulko-oveen.

3. Kun olet avannut koodisi avulla noutopisteen oven, laita avain takaisin älyavainlaatikkoon ja varmista, että avainlaatikon luukku menee kiinni ja lukkoon.

4. Nouda tuotteesi noutopisteestä. Lähiruoka on noutopisteen perällä. 

5. Kun poistut noutopisteestä varmista, että ovi menee kunnolla lukkoon. Älä päästä muita varastoon.

6. Tarkista vuokravälineen kunto ennen kuin lähdet varastolta. Jos tuote ei ole kunnossa, soita tuotteen vuokraajalle välittömästi.

7. Palauta vuokraamasi välineet vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Älyavainlaatikon koodi toimii vain varauksesi ajan. Jos myöhästyt, eikä koodi enää toimi, ota ensisijaisesti yhteyttä tahoon, josta ostit tai vuokrasit tuotteen

Ongelmatilanteissa ota ensisijaisesti yhteyttä tahoon, jolta vuokrasit tai ostit tuotteen. 

Katso tarkemmat tiedot varaamiesi tai ostamiesi tuotteiden sijainneista noutopisteessä tuotekohtaisilta sivuilta.

 

Vesipiste varusteiden puhdistamiseksi ja juomaveden ottoon 

Krookka Rent & GoOut -noutopisteen takana sijaitsee vesipiste. Vesipisteellä voit tarvittaessa puhdistaa vuokraamasi varusteet ennen palautusta ja ottaa matkaan mukaan vettä. Vesi on juomakelpoista. Inforakennuksesta löytyy wc ja suihku matkailijoiden vapaaseeen käyttöön.

Krookka Rent & Go Out – itsepalveluvuokraamoa on rahoittanut Satakuntaliitto Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen rahoituksesta.