Siirry sisältöön

Krookan SUP-lautavuokraus

Krookan SUP-lautavuokraus
Alkaen 20,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Vuokrataan SUP-lautoja Merikarvian Krookan vierassatamassa.

Saimaa Sup Sun 10'6 on on ilmatäytteinen ja helppo, aloittelijoillekin sopiva SUP-lauta. Leveän keulan ansiosta lauta on aloittelijallekin erittäin vakaa. Laudan jykevä, mutta kevyt rakenne toimii aina 130kg painoisille melojille saakka. Lauta on varustettu kantokahvalla, irroitettavalla evällä ja kumiköysillä. Laudan lisäksi vuokraukseen sisältyy karkuremmi, säädettävä hiilikuitumela ja kelluntaliivit (40-130kg soveltuva yhden koon liivi).

ILMATÄYTTEISET LAUDAT OVAT VALMIIKSI PUMPATTUNA JA EVÄT PAIKOILLAAN VUOKRAVÄLINEKONTISSA. SUP-laudat on tarkoitettu käytettäväksi Krookanlahden ympäristössä. Hyvänä lähtöpaikkana toimii ravintola Merry Monkin edessä oleva laituri. Lähdettähän liikkeelle aina alkuun polviasennossa meloen. Lautoja ei saa kuljettaa muihin kohteisiin ilman erillistä sopimusta.

Kuinka itsepalveluvuokraus toimii?

 1. Vuokraa ja maksa vuokrattava väline tällä sivulta ennen varauksen alkua.

 2. Saat sähköpostilla tuntia ennen varausta koodin, joka toimii vuokrausajan itsepalveluvaraston ovessa olevaan älyavainlaatikkoon. Avainlaatikossa on avain, joka käy varaston oveen. Huomaa, että koodi on voimassa täsmälleen varauksesi ajan eli esim. klo 10-12, ei ennen sitä, eikä sen jälkeen.

 3. Kun olet avannut varaston oven, laita avain takaisin älyavainlaatikkoon ja varmista, että avainlaatikon luukku menee kiinni ja lukkoon.

 4. Varastosta löydät vasemmalta seinältä SUP-laudat.

 5. SUP-laudan vuokraan kuuluvat melontaliivit voit ottaa lainaan vasemmanpuoleiselta seinältä naulakosta. Samalta seinältä voit ottaa melan ja yhden kuivasäkin, mikäli haluat pakata tavaroita mukaan retkellesi.

 6. Kun poistut varastosta, varmista että varaston ovi menee lukkoon. Älä päästä muita varastoon.

 7. Tarkista vuokravälineen kunto ennen kuin lähdet varastolta. Jos tuote ei ole kunnossa, soita meille välittömästi, autamme parhaamme mukaan.

 8. Palauta vuokraamasi väline sekä kelluntaliivit, melat ja kuivasäkit ym. vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Avainkaapin koodi toimii vain varauksesi ajan. Jos myöhästyt eikä koodi enää toimi, soita meille numeroon +358 40 5757365. Myöhästymisestä peritään 20 € maksu per alkava 30 minuuttia. Huomioithan, että seuraavan varaajan vuokraus voi alkaa heti vuokrauksenne perään. Jos haluatkin pidentää varaustasi, soita meille ja tarkistamme, onko vuokrauksen jatkaminen mahdollista tai tarkasta verkkokaupasta, voitko tehdä uuden varauksen oman varauksesi jatkoksi.

Tässä video älylukon käytöstä.

Mitä SUP-laudan vuokraaminen maksaa?
2h = 25 €, 4h = 50€, 6h = 75€ jne.

Hinnat sis. alv 24%.

Mistä voin noutaa SUP-laudan?
Vuokravälineet sijaitsevat itsepalveluvuokraamossa osoitteessa Varvintie 5, 29900 Merikarvia. 

Kuka SUP-lautoja vuokraa? 
SUP-lautojen vuokrauksesta vastaa merikarvialainen luontomatkailuyritys DoorOut.

Itsepalveluvuokrauspisteestä vastaa Merikarvian kunta.

Vuokrauksen ehdot

Vuokrausehdot:
Vuokrattavat välineet tulee palauttaa vuokralleantajalle siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle otettaessa. Tarkasta välineet ennen vuokrausta ja ilmoita epäkohdista välittömästi ennen kuin viet välineet varastolta, jotta tiedämme, kenen vastuulla mahdolliset viat ovat.

Vuokralleottaja on vastuussa vuokraamistaan välineistä koko vuokra-ajan ja velvollinen korvaamaan välineille aiheutetut vahingot toteutuneiden korjauskulujen mukaan. Jos välineitä katoaa tai varastetaan vuokra-aikana, sitoutuu vuokralleottaja korvaamaan vuokralleantajalle kadonneiden tai varastettujen välineiden uusostohinnan.

Vuokralleottaja on vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista sekä huolehtii, että hänellä on voimassa oleva vakuutus itselleen sekä mahdollisesti muille aiheutuvien vahinkojen varalle. Vuokralleottaja sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjeita ja olemaan huolellinen ja varovainen sekä ottamaan olosuhteet huomioon vuokravälineitä käyttäessään. Vuokravälineitä ei saa luovuttaa uimataidottomille tai lapsille ilman uimataitoisen aikuisen välitöntä ja jatkuvaa valvontaa! Suosittelemme melontaliivien (kuuluvat vuokrahintaan) käyttöä kaikille.

Vastuuvapautus
Vuokraamalla vuokravälineen vuokralleottaja hyväksyy nämä ehdot ja vapauttaa DoorOut:n kaikesta vastuusta mahdollisissa onnettomuustapauksissa.

TURVALLISUUSOHJEET
Tärkeimmät

 1. Käytä SUP-lautaillessasi/meloessasi aina kelluntaliivejä päälle puettuina.

 2. Vältä SUP-lautailua/melomista yksin.

 3. SUP-lautaile /melo rantojen lähettyvillä ja lähde ensin vastatuuleen.

 4. Vältä ja väistä muuta vesiliikennettä.

 5. Ota huomioon omat taitosi ja voimasi sekä sään vaihtelut.

 6. Ilmoita jollekulle läheiselle, missä SUP-lautailet/melot ja mihin aikaan tulet takaisin rantaan tai mitä reittiä aiot edetä. Jonkun on tiedettävä, mistä sinut tavoittaa ja mistä sinua etsitään, jos et ole ilmoittautunut määräaikaan mennessä.

 7. SUP-lautailemaan/melomaan ei pidä lähteä alkoholin vaikutuksen alaisena.

 8. Lisätietoa turvallisuudesta http://www.melontajasoutuliitto.fi/turvallisuus/