Siirry sisältöön

Hypnoosin salat -pakohuonepeli

Hypnoosin salat -pakohuonepeli
80,00 € / 1 h
Hinta sisältää 2 henkilöä.Tämän yli menevät:
  • Osallistujat5,00 €

Kauppias

Merikarvian Matkailu ryinfo@merikarvianmatkailu.fi044 7245 365Y-tunnus:1469103-3Kauppiaan ehdot

Olliver Hawk harjoitti hypnoosia Ahlströmin hänelle lahjoittamassa huoneistossa museotalossa. Ajan kuluessa paikalliset kuitenkin epäilivät huoneistossa tapahtuvan myös jotain salamyhkäistä outojen tapahtumien vuoksi. Mitä huoneistossa oikeasti tapahtui?

Tule kokemaan Merikarvian kotiseutumuseon uusi pakohuone, jonka kautta pääset tutustumaan paikallisiin kummallisuuksiin ja kuuluisuuksiin. Kerää ryhmä ja tule ratkaisemaan huoneen salaisuus!

HINTA

Huoneeseen mahtuu kerrallaan pelaamaan 2-6 henkeä. Perushinta on 80€ (sis. 10% alv.) sisältäen 2 pelaajaa ja tämän jälkeen jokaisesta lisäpelaajasta menee lisämaksua 5€/pelaaja. Pakohuonepeliä varatessasi, valitse pelaajien määrä valikosta. Pakohuonepeliä suositellaan yli 15-vuotiaille.

VARAUSEHDOT


1. Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliä. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksimipelaajamäärän. 
2. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.
3. Peli varataan ja maksetaan verkkokaupassa varaushetkellä. Varattua peliaikaa ei voi perua eikä rahaa palauteta.
4. Alkoholi ei ole sallittu tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. 

AUKIOLO

Peli on varattavissa sekä arkena että viikonloppuna. Hypnoosin salat -pakohuonepeli on käytettävissä vain varauksesta. Varauksen voi tehdä verkkokaupassa. Päiväkohtaiset vapaat ajat näet varauskalenteristamme, mutta lyhyen varoitusajan pelejä kannattaa tiedustella puhelimitse puh. 044 7246 365.