Siirry sisältöön

Stand Up Lauantai Ursula Herlin, Tomi Haustola ja Petri Hankonen

Seuraavat näytökset

Kauppias

Merikarvian kunta kauppa@merikarvia.fi 044 7246 365 Y-tunnus: 0135202-4 Kauppiaan ehdot

Ursula Herlin on noussut hämmästyttävän nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta.

Tomi Haustola on stand up -koomikko, joka on tuttu mm. Nelosen stand up! Noin viikon Studio ja Naurun Tasapaino -ohjelmista. Tämän lisäksi hän toiminut käsikirjoittajana useissa komediaohjelmissa.

Tomi rakenttaa stand up -showsa aina yleisön ja tilaisuuden mukaiseksi. Erityistä kiitosta Tomi on saanut ”siististä”-komiikka tyylistään, joka ei sisällä alatyylisiä juttuja. Tämän vuoksi hän sopii esiintyjäksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Petri Hankonen on kotoisin Piippolasta, mutta ei ole  vaari vaan koomikko. Vuoden tulokas vuosimallia 2014, saman kilpailun on voittaneet mm. Leikola, Salminen ja Patronen...ja on saanut lahjottua tuomarit parissa muussakin kisassa.

Nykyään stand upin lisäksi hän käsikirjoittaa muun muassa Villiä Korttia ja ohjaa sketsejä mutta päätyökseen on hauska, lavalla. Kotona on kuulemma kotitöiden jumala; saa vaikka rukoilla mutta mitään ei tapahdu. 

Esityksen kesto noin 1h 30min väliajalla.
Liput 20€/hlö (sis. alv. 10%)
Esiintymispaikkana Galleria Vanha Savu, Varvintie 13, Merikarvia.