Siirry sisältöön

ONEVIOLIN - Pekka Niemi

Seuraavat näytökset

Kauppias

Merikarvian kunta kauppa@merikarvia.fi 044 7246 365 Y-tunnus: 0135202-4 Kauppiaan ehdot

Ikuisesta vapusta Finlandiaan! ONEVIOLIN rikkoo musiikkityylien rajoja ja villitsee yleisönsä niin kotimaisten ja kansainvälisten hittien kuin Finlandian voimalla. 

Tavoitteena kansainvälinen ura. Pekka Niemi (s. 1993) opiskeli neljä vuotta viulunsoittoa Lontoon maineikkaassa Royal College of Music -huippukonservatoriossa. Hän on soittanut myös muun muassa Jean Sibelius Orkesterissa, joka toimi nuorten lahjakkaiden musiikinharrastajien koulutusorkesterina vuosina 2007–2016. Helsinkiin muutettuaan hän aloitti opinnot myös Sibelius-Akatemian Arts Management -koulutusohjelmassa.
Nuoresta iästään huolimatta Niemi on tehnyt taitavana viulistina, säveltäjänä, sovittajana ja tuottajana paljon kansainvälistä ja kotimaista yhteistyötä muun muassa Roope Salmisen, Junon ja JVG:n kanssa.

Musiikkivideosta Ruisrockin lavalle! Pekka Niemen Suomen valloitus kävi päivässä. Hän julkaisi kesällä 2019 videon JVG:n Frisbee-hitistä, ja jo tunnin päästä JVG julkaisi videon Instagram-tilillään. Seuraavana päivänä Niemi löysi itsensä Ruisrockin lavalta, JVG:n rinnalta.
Sittemmin Niemi on esiintynyt myös muun muassa Flow-, Weekend- ja Blockfestivaaleilla. Talent Suomi toi ONEVIOLINin kaikkien suomalaisten sydämiin.

Fiilistele tästä ennen keikkaa! 

Esityksen kesto noin 1h
Liput 20€/hlö (sis. alv. 10%)
Esiintymispaikkana Galleria Vanha Savu, Varvintie 15, Merikarvia.